Dom > Novice > Vsebine
Mesto za shranjevanje pnevmatik v mestnih kolesih je treba upoštevati, kako pomembne so podrobnosti
Oct 11, 2017


Pnevmatika City Motorcycle so ponavadi pnevmatike, ker pnevmatike na trdnih pnevmatikah ne bodo imele nevarnosti, da bi prišlo do prebadanja izdelka, obremenitev pa je tudi velika, da bi vsakemu pnevmatikam Citycyclea lahko razumeli več, nato pa predstavimo pnevmatiko City Motorcycle. za shranjevanje:
1, mesto pnevmatike Motorcycle je treba shraniti v skladišču, knjižnica, da se suha, prezračevana, da bi se izognili izpostavljenosti.
2, notranja cev za ločeno shranjevanje, je treba napolniti s pravilno količino zraka. Pri visečem na polkrožnem lesenem okvirju redno vrtite ročico in ga ne zložite ali ga zložite.
3, pnevmatike ali sklopi City Motorcycle pnevmatike je treba postaviti, je strogo prepovedana in zložene skozi srce visi. Velika pnevmatika City City Motorcycle je na voljo samo v eno, tla, srednje in manjše pnevmatike City Motorcycle. Obrnite se vsakih dveh mesecev.
4, pnevmatika City Motorcycle mora biti oddaljena od toplote, opreme za proizvodnjo električne energije in proizvodnje območij ozona. Ne mešajte z olji, lahkimi predmeti in kemično korozijo.
5, dostavljena pnevmatika City Motorcycle, ne z olji, vnetljivimi materiali, kemično korozijo in drugimi mešanimi, in prekrita s ponjavo, da bi se izognili sončni svetlobi ali dežju. Treba je nastaviti prevoz na dolge razdalje.
6, pnevmatiko City Motorcycle je treba shraniti v zaloge kartic, zapisuje tip pnevmatike City Motorcycle, specifikacije, nivo, oznako, proizvodnjo in čas skladiščenja, glede na čas proizvodnje in skladiščenja v serijah, najprej v prvi vrsti, da se uporabi.
Če je treba pnevmatiko City Motorcycle shraniti ločeno, izpolnite ustrezno količino zraka. Pri visečem na polkrožnem lesenem okvirju ne smete zložiti ravno ali zlagati, temveč tudi po rokovanju. In notranja cev istega skladišča, pnevmatik ali sklopov City Motorcycle pnevmatike ne more biti ravna, ne zlaganje srce visi, da stoji; in za veliko pnevmatiko City Motorcycle, njegova edina tirna zakonodaja, mala in srednje velika City Motorcycle pnevmatike obljubil, da podvojijo tla, vsaka dva meseca, da se pomaknete enkrat.
Pnevmatika City Motorcycle Zaradi dolgotrajnega delovanja na tleh je City Motorcycle pnevmatika del največje dodatne opreme v priključku viličarja in se v določeni meri ne bo uporabljal. Seveda smo rekli, da stopnja obrabe ni gnila v žlindro lahko spremenite. Podjetje za viličarje vas opomni, da bo, ko se pojavi pnevmatika City Motorcycle, treba zamenjati naslednji pojav:
Običajni način uporabe pnevmatike City Motorcycle je 4,5 leta. Ker bo tekalna plast gume povzročila dolgotrajno in staranje, po 5 letih, tudi če je obraba tekalne plasti zelo majhna, da bi nadomestila najboljše. In mnoge majhne razpoke so vzrok za punkcijske spodbude. Življenjska doba pnevmatike City Motorcycle se razlikuje glede na gumijasto obliko pnevmatike City Motorcycle, avtomobilsko okolje in vozne navade. To zahteva od voznika, da vozi nekaj časa v običajnem vozilu, staranje pnevmatik City Motorcycle je tudi znak površine tekalne plasti delov večinoma s strani rame ali ramena in drugih delov začetka začasnega sonca in dež bo pustil površino gume Obstajajo majhne razpoke v zanki, te razpoke kažejo, da se je nosilnost in kakovost pnevmatike City Motorcycle v tem trenutku začelo zmanjševati, da bi zmanjšali tveganje za punkcijo najboljše zgodnje zamenjave.
Poleg staranja. Navedite pravo obrabo pnevmatike City Motorcycle. Zaradi odsotnosti znakov obrabe City Citycycle pnevmatika lahko za merjenje uporablja tudi čeljust (ali namenski vzorec pnevmatike City Motorcycle), pnevmatika City Motorcycle pa je tudi naravna obraba, zato bodo pnevmatike tovarne viličarjev v tovarni označene pred omejitev obrabe pnevmatike Pnevmatika City City Motorcycle, ki ima globino globine manj kot 1,6 mm, se ne more več uporabljati, ker se voda in zmogljivost pnevmatike City Motorcycle znatno zmanjšata. Poleg tega, če je bila pnevmatika City Motorcycle popravljena tri ali štirikrat, je podjetje za viličarje predlagalo, da vam najbolj ustreza pnevmatika City Motorcycle do kolesa brez zadnjega kolesa ali zadnjega kolesa, da se zmanjša nevarnost prebijanja.